Jobba hos oss

NOVI Resort har 125 rum fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter. Vi har två restauranger, två barer och ett café.
.
.
Vi söker personal till samtliga avdelningar:
.
  • Reception – Stort fokus på gästservice och administrativa uppgifter. Vi har receptionen bemannad dygnet runt så vi söker både dag- och nattpersonal. Som sökande bör du behärska Office-paketet och i övrigt ha goda datakunskaper. Flytande Svenska och Engelska är ett krav, fler språk är meriterande.  Säsongsanställning med chans till förlängning.

 

  • Housekeeping – Innefattar i helhet städning av hotellrum och allmänna ytor. Du som sökande bör vara noggrann och har ett öga för detaljer. Vi arbetar i team vilket gör att denna tjänst går att kombinera med en tjänst som frukostvärdinna/värd. Vi ser gärna att du pratar svenska men flytande engelska går bra. Säsongsanställning på timme, heltid kan garanteras vid kombinationstjänst.

 

  • Frukost – Här arbetar du tillsammans med köket och övriga i frukostteamet för att servera våra gäster en lugn och avkopplande frukostbuffé. Du håller både köket, matsalen och buffén snygg och fräsch. Som sökande bör du vara ansvarsfull, självstädning och kunna ta egna initiativ. Meriterande att tidigare ha arbetat i kök och har en känsla för hygien och stil. Men vi ser främst att du som söker är en morgonpigg, trevlig och glad person. Säsongsanställning med chans till förlängning.

 

  • Bar / Servis – NOVI består av fyra olika försäljningsställen inom restaurang. Förutom NOVI Beach Club och NOVI har vi en poolbar och ett café/glasskiosk. I denna tjänst kan arbetet komma att roteras på dessa platser. Vi söker både ansvarstjänster såsom skiftledare och bartenders men också runners och cafépersonal.  Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet men det viktigaste är att du älskar service och möten med människor. Säsongsanställning med chans till förlängning.

 

  • Disk / diskare – sökes till båda restaurangerna. Vi ser gärna att du har arbetat i restaurang förut, inget krav. Arbetsspråk i kök och servis är svenska.

 

Det viktigaste är att du som söker är positiv, glad och framåt. Flytande svenska eller engelska är ett krav. Med rätt inställning kommer vi långt, arbetsuppgifterna kan vi lära er. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. Minst 16 år.

Ansökan sker via e-post till info@noviresort.se
Vi kallar löpande till intervju. Sista dagen för ansökan 28 februari 2018.
.
Varmt välkommen med din ansökan!

BOKA DIREKT HOS OSS

Som tack för att du bokar direkt hos oss får du ett presentkort på 200 kr att spendera i någon av våra restauranger. (Gäller ej alkohol)

BOKA DIREKT