Restaurang ANOVI – NOVI Resort Visby

Restaurang ANOVI

En trappa ner från receptionen och med fönster från golv till tak ut mot pooldäck är vår restaurang belägen som hjärtat i hotellet. Hit är du välkommen för vår populära frukost, när du vill äta en lunch vid poolen eller när det är dags för middag. Då restaurangen, till skillnad från vår beach club, är belägen inne i hotellet har vi öppet en större del av året.

FRUKOST

I vår restaurang serverar vi frukostbuffé varje dag 07.00-10.30. Frukost ingår för alla våra boende gäster, men självklart kan du komma och äta frukost hos oss även om du inte bor på hotellet. Frukost för icke boende kostar 145 kr/person.

Läs mer här hur vi ändrat våra rutiner kring frukostserveringen med hänsyn till Covid-19.

LUNCH

Stängt för lunch samtliga dagar från och med den 30 augusti.

POOLBAR

Under högsäsong kan du som gäst vid poolen beställa något mindre att äta från vår poolmeny.  Utöver lunchmenyn erbjuds där enklare mat som snacks, sallader, mackor, pommes och somriga mellanrätter för dig som vill äta vid solstolen och inte i restaurangen.

MIDDAG

ANOVI är även öppen för middagsgäster! Det perfekta alternativet när vädret är lite för blåsigt eller kallt för att sitta i Beach Cluben. Vi tar emot såväl stora sällskap som drop in gäster.

Öppet för middag mellan 16:00-22:00, köket stänger 21:00.

Restaurangen är stängd samtliga tisdagar och onsdagar.

Se aktuell meny här!


Observera att öppettider kan variera, är du osäker är du välkommen att kontakta oss!

Större sällskap och intresserad att veta mer? Hör av dig till oss!

Boka via boka@noviresort.se eller ring 0498-21 91 00


BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT