Restaurang NOVI

Restaurang Novi har nu öppnat för säsongen!

Vi har öppet torsdag-lördag och serverar A la carte mellan 17.00-22.00.
En trappa ner från receptionen och med fönster från golv till tak ut mot pooldäck är vår restaurang belägen som hjärtat i hotellet. Hit är du välkommen för vår populära frukost, när du vill äta en lunch vid poolen eller när det är dags för middag. Då restaurangen, till skillnad från vår beach club, är belägen inne i hotellet har vi öppet en större del av året.

FRUKOST

Frukostbuffé serveras varje dag i restaurangen mellan 07.00-10.30. Om du skulle behöva frukost innan kl 07.00 kan vi anordna en frukostpåse. Frukost ingår för alla våra boende gäster, men självklart kan du komma och äta frukost hos oss även om du inte bor på hotellet. Frukost för icke boende kostar 175 kr/person.

LUNCH

Öppnar igen för lunch den 15 juni.

POOLBAR

Under högsäsong kan du som gäst vid poolen beställa något mindre att äta från vår poolmeny. Utöver lunchmenyn erbjuds där enklare mat som snacks, sallader, mackor, pommes och somriga mellanrätter för dig som vill äta vid solstolen och inte i restaurangen.

MIDDAG

NOVI är även öppen för middagsgäster! Det perfekta alternativet när vädret är lite för blåsigt eller kallt för att sitta i Beach Cluben. Vi tar emot såväl stora sällskap som drop in gäster.


Observera att öppettider kan variera, är du osäker är du välkommen att kontakta oss!

Större sällskap och intresserad att veta mer? Hör av dig till oss!

Boka via boka@noviresort.se eller ring 0498-21 91 00


BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT