Restaurang – NOVI Resort Visby

Restaurang

En trappa ner från receptionen och med fönster från golv till tak ut mot pooldäck är vår restaurang belägen som hjärtat i hotellet. Hit är du välkommen för vår populära frukost, när du vill äta en lunch vid poolen eller när det är dags för middag. Då restaurangen, till skillnad från vår beachclub, är belägen inne i hotellet har vi öppet en större del av året.

FRUKOST

I vår restaurang serverar vi frukostbuffé varje dag  07.00-10.00. Frukost ingår för alla våra boende gäster, men självklart kan du komma och äta frukost hos oss även om du inte bor på hotellet. Frukost för icke boende kostar 145 kr/person.

LUNCH

Vi öppnar restaurangen för lunch för säsongen den 1/6-2020. Vi har möjlighet att ta emot stora sällskap som drop in gäster. Är det fint väder öppnar vi upp mot pooldäck och du har möjlighet att avnjuta vår lunch ute i solen med utsikt över stranden.

MIDDAG

Från och med 1/6-2020 är restaurangen öppen även för middagsgäster! Det perfekta alternativet när vädret är lite för blåsigt eller kallt för att sitta i Beach Cluben. Vi tar emot såväl stora sällskap som drop in gäster.

 

 

Större sällskap och intresserad att veta mer? Hör av dig till oss!

Boka via boka@noviresort.se eller ring 0498-21 91 00


BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT