Jobba hos oss – NOVI Resort Visby

Jobba hos oss

NOVI Resort är ett fyrstjärnigt hotell beläget i ett vackert parkområde precis intill havet endast 1 km norr om Visby ringmur. Hotellet har 125 rum fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter. På anläggningen finns bland annat två restauranger, två barer, ett café, utomhuspool, jacuzzi och gym. Inför säsongen 2019 behöver vi komplettera vårt team med drivna medarbetare till samtliga avdelningar.
.
Vi är intresserade av att träffa ambitiösa människor. Är du en glad, driven och positiv person som bryr sig om dina kollegor och gäster så vill vi gärna höra från dig. Din förmåga att leverera service ska för dig vara naturligt, därför behöver du vara bekväm och trygg i din roll. Främst av allt måste du precis som vi älska att träffa nya människor och ständigt sträva efter att ge gästen det lilla extra. Tillsammans ska vi bilda ett dream team som gör att våra gäster trivs och vill komma tillbaka.
.
Vi söker: 
.
  • Dag- & nattreceptionist – får du energi av att ge bra service och att sprida glädje omkring dig? I denna roll är dina huvudsakliga uppgifter är att ta emot våra gäster på ett vänligt och professionellt sätt. Du kommer ta hand om in- och utcheckning, bokningar, svara på mail & i telefon samt andra administrativa uppgifter. I receptionen träffar du många olika människor och därför är det till din fördel om du har god människokännedom, är utåtriktad och ansvarsfull.
  • Konferensvärd/värdinna –  tycker du om möten med andra människor och har en förmåga att skapa goda relationer? I denna position söker vi dig som med glädje och finess välkomnar och visar våra konferensgäster till rätta. Du har en förmåga, vilja och intresse att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. Du tar aktivt reda på vilka förväntningar som finns och följer upp dessa på bästa sätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att jobba med konferenser och möten.
  • Serviser & barpersonal – har du ett genuint intresse för mat och dryck, vill ha roligt på jobbet och drivs av viljan att ge bästa möjliga service? Vi söker dig som vill jobba som servitör, bartender eller runner samt dig som vill jobba i vårt café. Till dessa tjänster önskar vi finna dig som är positiv, flexibel och trivs med att arbeta i högt tempo, det kräver att du som person är både effektiv och stresstålig.
  • Kockar – brinner du för matlagning och har en relevant utbildning eller yrkeserfarenhet inom restaurangbranschen? Vi söker dig med bred matlagningskunskap och passion för både det varma och kalla köket. För oss är det viktigt att du har lätt för att att jobba i team, du bör också vara närvarande, lyhörd och ha drivet att leverera utöver det förväntade.
  • Frukostvärd/värdinna – är du morgonpigg, glad och vill bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö? Som frukostvärd söker vi dig som med noggrannhet förbereder inför och upprätthåller en inbjudande, välfylld frukostbuffé samt håller restaurangen ren och fräsch. Du möter, välkomnar och finns tillgänglig för våra gäster, för att på så vis ge dem bästa möjliga start på dagen.
  • Diskare – är du en glad prick som tycker om att ha ordning och reda? I denna tjänst söker vi dig som är självgående, uthållig och tycker om att arbeta i högt tempo. Du bör vara medveten om att arbetet många gånger kan vara fysiskt tungt. Vidare ser vi gärna att du är initiativtagande och tillmötesgående.
  • Housekeeper dag & kväll – tycker du om att ha ordning och reda samt har ett öga för detaljer? Som housekeeper kommer du att arbeta med städning av våra hotellrum och allmänna ytor så att de uppfyller våra gästers högt ställda krav. Du är en person som har helhetsperspektiv och ser vad som behöver göras. Vi letar efter dig som finner glädje i att städa och göra fint för våra gäster samtidigt som du är noggrann och har förståelse för vikten av att ditt jobb, utan rena hotellrum kan vi inte checka in gäster, eller hur?

.

.

Vill du bli en av oss? Skicka ditt CV och ditt personligt brev till info@noviresort.se, märkt din ansökan med den tjänst du söker. Du behöver vara minst 16 år samt tala svenska och engelska. Tidigare erfarenheter eller utbildning är i många av tjänsterna meriterande. Vi kallar till intervju löpande, sista dagen för ansökan är den 28 februari 2019.

.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

.
.

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT