NOVI Resort Spa – NOVI Resort Visby

NOVI Resort Spa

Oavsett vad du vill uppnå med din vistelse hos oss vill vi ge dig ett brett utbud av alternativ för att du ska få det du behöver – bad, aktiviteter och vila. I en stressig vardag minskar möjligheten att släppa taget om alla måsten och bara njuta. När ni besöker oss har vi gjort det enkelt för er att koppla av, vi vill att ditt besök hos oss ger dig möjlighet att samla kraft och bli väl omhändertagen. Poolen öppnas 1 maj 2022.

Spabad: 395 kr /timmen 

2 timmar 650 kr (max 6 personer)

Med utsikt över havet kan du njuta på tu man hand eller i ett sällskap på upp till sex personer. Spabadet är beläget på ett eget soldäck med solsäng. Ett perfekt sätt av avsluta en lång konferensdag eller fortsätta njutningen av en härlig semesterdag. I spabadet ingår handdukar. Ni har även möjlighet att beställa dryck och snacks, samt har tillgång till vår stora pool. Spabaden är bokningsbara från och med påskveckan.

Massage: 950 kr/timmen

Vill du boka en massage till rummet under din vistelse? Från och med v.28 finns detta som en möjlighet! För mer information eller för att boka, kontakta receptionen. Tillbaka sommaren 2022.

     

Kontakta reception via telefon +46 (0) 498 – 21 91 00 eller boka@novirresort.se för att boka. 

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT