NOVI Resort Spa

Oavsett vad du vill uppnå med din vistelse hos oss vill vi ge dig ett brett utbud av alternativ för att du ska få det du behöver – bad, aktiviteter och vila. I en stressig vardag minskar möjligheten att släppa taget om alla måsten och bara njuta. När ni besöker oss har vi gjort det enkelt för er att koppla av, vi vill att ditt besök hos oss ger dig möjlighet att samla kraft och bli väl omhändertagen. Poolen öppnas 1 maj 2022.

Spabad: 395 kr /timmen 

Med utsikt över havet kan du njuta på tu man hand eller i ett sällskap på upp till sex personer. Spabadet är beläget på ett eget soldäck med solsäng. Ett perfekt sätt av avsluta en lång konferensdag eller fortsätta njutningen av en härlig semesterdag. I spabadet ingår handdukar. Ni har även möjlighet att beställa dryck och snacks, samt har tillgång till vår stora pool. Spabaden är bokningsbara från och med påskveckan.

Massage

LJUVLIGA BEHANDLINGAR

Vill du unna dig eller någon du har kär en rogivande, magisk stund här på NOVI Resort Visby?

Ansiktsbehandling DeLuxe
65 min 1150:-

Guidad skön avslappning.
Djuprengöring med Lumi Spa.
Galvanic Spa återfuktar, stramar åt, och ger huden ett synbart lyft, som håller sig kvar i 48 timmar. Efterföljande ögon/ansiktskräm från Nu Skin, som passar just din hud.
Avslutningsvis ges en upplyftande ansikts-akupressur och nacke, axel och huvudmassage.

Mjuk & skön kroppskorrigering
60 min 1050:- inkl Spa massage med olja
45 min 850:- inkl. minimassage utan olja

Passar:
Alla som på något sätt upplever stress och/eller obalanser på något sätt.
Om du har någon form av smärta, värk eller stelhet i ryggen, ischias, nacken, skuldrorna, huvudet, knä, armbågar, anklar eller vrister.
Kronisk smärta eller nedsättning.
Nyligen varit utsatt för ett trauma/olycka.
Om du inte gillar att gå till en kiropraktor.

Dynamisk kroppskorrigering släpper på blockeringar i ryggraden och nervsystemet, reducerar stress och balanserar hela ditt system, även skillnad i benlängd. Otroligt avslappnande behandling som verkligen löser ditt problem. Inkl.vad/fot/hand/nacke/axel/huvudmassage.

Spa massage 30 min 650:-

Du blir snabbt avslappnad under denna behandling. Mjuk minimassage med helande händer, olja och en varm röst ger dig en trygg vilande stund.

Boka lättast via Sms

076-8080162

För mer info: www.boost.bokadirekt.se
Jenny Bergfoth

     

Kontakta reception via telefon +46 (0) 498 – 21 91 00 eller boka@noviresort.se om du har frågor. 

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT