NOVI Resort under Covid-19.

På NOVI tar vi spridningen av Covid-19 på största allvar och har anpassat och förändrat våra rutiner för att följa myndigheternas råd och direktiv. Våra medarbetare och gästernas välmående är såklart av högsta prioritet och vi arbetar dagligen för att säkerställa en trygg miljö för alla som besöker oss.

Exempel på förändrade rutiner:
  • Rutiner och information om strikt handhygien för alla våra medarbetare och vi uppmanar såklart våra gäster att följa detsamma.
  • Generöst med tvål och handsprit i våra publika ytor.
  • Vi har förstärkt våra rutiner kring städ och vår personal använder handskar i största möjliga mån.
  • Vid minsta sjukdomssymptom stannar våra medarbetare hemma i enlighet med folkhälsomyndighetens direktiv.
  • Ifall att boende får sjukdomssymptom har vi rutiner för att undvika spridning samt är såklart behjälpliga med handling, ärenden eller annat.
  • Vi lyssnar till myndigheternas såväl som till våra gäster och medarbetare och uppdaterar löpande våra rutiner och information. Vi välkomnar förslag på ytterligare rutiner som kan göra vistelsen hos oss trygg och behaglig!

Har du frågor eller funderingar? Du är såklart välkommen att kontakta oss på info@noviresort.se eller på telefon +46 498 21 91 00.

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

iDateMedia revoluciona empresa tamaños dando Gratis Citas programas de software para ayudar enormemente Sitio de citas titulares Convertirse Citas Software proveedores

La primicia: Los emprendedores pueden a veces luchar descubrir una rentable nicho en el citas sector, pero Robert Hames …

Läs mer

3 Mitos urbanos sobre la masculinidad

Como un hombre, no hay nada más atractivo en mujeres tú satisfaces que estamos hablando de sugar mommys tú …

Läs mer

Methods Men Creep Ladies Out

5 stuff you Might Be Doing That Make Women A disagio Ogni lady has really a story about a …

Läs mer