NOVI Beach Club – NOVI Resort Visby

NOVI Beach Club

NOVI Beach Club är stängd för säsongen och öppnar igen 17 juni 2022

Följer du strandpromenaden norrut från Visbys ringmurar kommer du snart fram till NOVI Beach Club. Beläget några meter från havet mitt på stranden har vi sol från förmiddagen fram tills att solen går ner. Är det molnfritt kan vi till och med utlova solnedgångsgaranti på våra middagar!

Vår Beach Club drivs i regi av den erkända krögaren Pontus Frithiof, som sedan tidigare driver bland annat Pontus in the Air, Atelier 23 och Pocket by Pontus. NOVI Beach Club by Pontus är den enda restaurangen på ön i hans regi och vår målsättning är att vårt utbud av mat och dryck ska fylla en lucka i Visbys restaurangliv.

Med fokus på gotländska råvaror från inhemska leverantörer, men med inspiration från Medelhavet och rivieran har vår meny något som passar alla. Oavsett om du går förbi för ett glas och något litet eller äter en stor middag vill vi överträffa dina förväntningar!

Meny
Dryckesmeny
Drinks

Abonnera eller anordna event i vår Beach Club?

Detta är ni välkomna att göra så gott som året runt. Maila till info@noviresort.se eller ring 0498-21 91 00 för mer information.

 

Bilder – FINGR sthlm

 

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT