15% på bungalows med självhushåll – NOVI Resort Visby

15% på bungalows med självhushåll

Längtar du efter ett miljöbyte? Bo hos oss under våren! På vår anläggning finns ett flertal bungalows belägna både med och utan havsutsikt. Där bor du i ett fullt utrustat kök, med fri tillgång till wifi och med egen entré och terrass. Flera av våra bungalows är dessutom utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

För dig som behöver ett miljöombyte för hemmakontoret eller helt enkelt vill starta sommarsemestern tidigt och vill rå om er själva erbjuder vi nu 15% rabatt på rumspriset till alla som bokar en bungalow under perioden 30/4-20/6. När du tar del av erbjudandet avsäger du dig det dagliga städet och har möjlighet till helt eget självhushåll utan störningar. Frukost samt städ i samband med in- och utcheckning samt handdukar och lakan ingår självklart, och vi på plats finns tillgängliga för allt ni kan tänkas behöva.

 

Använd bokningskod BUNGALOW15 för att ta del av erbjudandet! Du kan läsa mer om våra bungalows här och kan göra din bokning via vår hemsida eller genom att kontakta oss på info@noviresort.se.

 

OBS. Kampanjen gäller enbart för vistelser om minst 5 nätter under perioden 30/4-20/6 2021 samt för bokningar som görs direkt via NOVI Resort.

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

48h avbokningsvillkor innan midsommar

Dags att säkra sommarsemestern? Hos NOVI Resort kan vi utlova en riktigt härlig sommarupplevelse. Hos oss hittar du boende …

Läs mer

Vi söker personal inför sommaren 2021!

Vi på NOVI Resort söker personal för sommarsäsongen 2021! Är du serviceminded, gillar att jobba i ett högt tempo och …

Läs mer

Bokningen är öppen för 2021!

Varför inte säkra sommaren 2021 redan nu? Det går nu att boka vistelser hos oss under perioden 30 april – …

Läs mer