48h avbokningsvillkor innan midsommar – NOVI Resort Visby

48h avbokningsvillkor innan midsommar

Dags att säkra sommarsemestern? Hos NOVI Resort kan vi utlova en riktigt härlig sommarupplevelse. Hos oss hittar du boende som passar alla. Vi har 125 enheter för alla behov, och du kan välja mellan att bo i en bungalow, i någon av våra sviter eller i ett traditionellt dubbelrum. Så gott som alla våra enheter har havsutsikt och storleken på boende varierar mellan 2-6 bäddar och frukost ingår alltid!

Som enda hotell runt Visby har du tillgång till både uppvärmd pool och havsbad, och för den som vill finns även spabad med havsutsikt att boka för extra avslappning. På anläggningen finns även två restauranger där hotellrestaurangen ANOVI erbjuder frukost, lunch och middag och vid poolbaren kan du beställa drinkar och enklare mat att äta vid poolkanten.

Boka din vistelse hos oss sommaren 2021 redan nu!

Bokar ni dessutom en vistelse mellan den 30e april och den 20 juni erbjuder vi dessutom fri avbokning till och med 48h innan incheckning. Använd bokningskod FÖRSOMMAR21 för att ta del av de justerade avbokningsvillkoren.

Boka din vistelse via vår hemsida, eller kontakta info@noviresort.se så hjälper vi dig. Vi ses i sommar!

 

OBS. Under perioden 30/4-20/6 kan öppettider och tillgänglighet till våra olika restauranger och faciliteter variera beroende på beläggning på hotellet. Kontakta oss för att få reda på hur det ser ut under just er vistelse eller läs mer här: https://noviresort.se/om-novi-resort/fakta/

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

15% på bungalows med självhushåll

Längtar du efter ett miljöbyte? Bo hos oss under våren! På vår anläggning finns ett flertal bungalows belägna både …

Läs mer

Vi söker personal inför sommaren 2021!

Vi på NOVI Resort söker personal för sommarsäsongen 2021! Är du serviceminded, gillar att jobba i ett högt tempo och …

Läs mer

Bokningen är öppen för 2021!

Varför inte säkra sommaren 2021 redan nu? Det går nu att boka vistelser hos oss under perioden 30 april – …

Läs mer