Bo hos oss fram till v.28! – NOVI Resort Visby

Bo hos oss fram till v.28!

3-rätters middag, frukost och 48h avbokningsvillkor.

Är sommarsemestern inte säkrad? Du är såklart inte ensam. Under rådande läge är det inte konstigt att planer kastas omkull och att inte minst sommarsemestern känns osäker. Men att helt släppa hoppet om sol och bad tycker vi inte att ni ska göra!

 

Boka en vistelse hos oss under juni månad så bjuder vi på en 3-rättersmiddag för hela sällskapet i vår restaurang som drivs i samarbete med Pontus Frithiof, när ni bokar minst 2 nätter. Frukost ingår som alltid. Våra av- och ombokningsvillkor är även justerade till 48 timmar, så att ni är fria att ändra er om läget förändras.

Så varför inte boka en semester under nationaldagen, kristi himmelsfärd eller midsommar och njut av vårt fina läge precis vid havet. Eller varför inte spendera en hel vecka i någon av våra bungalows?

 

Välkommen att boka er vistelse hos oss och använd bokningskod Juni20 för att ta del av erbjudandet*. Välkommen att boka direkt via vår hemsida eller kontakta oss gärna med frågor eller funderingar via boka@noviresort.se eller på telefon +46 498 21 91 99.

*Middagen är exkl. alkohol och ni kan bara ta del av erbjudandet när ni bokar direkt via vår hemsida eller vår reception, för vistelser fram till den 5/7-2020. 

 

 

NOVI Resort under Covid-19

På NOVI tar vi spridningen av Covid-19 på största allvar och har anpassat och förändrat våra rutiner för att följa myndigheternas råd och direktiv. Våra medarbetare och gästernas välmående är såklart av högsta prioritet och vi arbetar dagligen för att säkerställa en trygg miljö för alla som besöker oss. Läs mer här!

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

15% på bungalows med självhushåll

Längtar du efter ett miljöbyte? Bo hos oss under våren! På vår anläggning finns ett flertal bungalows belägna både …

Läs mer

48h avbokningsvillkor innan midsommar

Dags att säkra sommarsemestern? Hos NOVI Resort kan vi utlova en riktigt härlig sommarupplevelse. Hos oss hittar du boende …

Läs mer

Vi söker personal inför sommaren 2021!

Vi på NOVI Resort söker personal för sommarsäsongen 2021! Är du serviceminded, gillar att jobba i ett högt tempo och …

Läs mer