Boka er konferens hos NOVI

NOVI Resort ligger i Visby, platsen med mest soltimmar i landet. Med ett naturreservat i ryggen och utsikt över havets obrutna horisont. Hos oss hittar ni allt ni behöver för ett litet eller stort möte. Hotellet har 125 rum varav 71 bungalows och 54 lägenheter, totalt 600 bäddar. Vi är en flexibel anläggning med plats för konferenser för upp till 180 personer. Vårt läge nära havet och närheten till Visby bjuder på många möjligheter till kreativa möten och konferenser.

Vi har ett nyrenoverat gym, nära till vackra löparspår både längst havet och i skogen samt ett utegym på stranden. Förutom en uppvärmd utomhuspool (1 juni- 30 september) har vi även två spabad och möjligheten till yoga och ledarledd träning, samt olika teambuildingaktiviteter. När ni har konferens eller möten hos oss serverar vi mat med genuina och närproducerade råvaror. Vi är stolta över våra samarbeten med de gotländska matproducenterna och leverantörerna som ön har att erbjuda.

Konfererar bäst gör ni hos oss med grupper på mellan 30-130 personer. Kontakta oss via boka@noviresort.se för att höra mer om hur vi kan hjälpa just er med er konferens! 

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

Jobba på NOVI

Vi kommer snart att börja söka personal inför sommaren 2023 och vill du redan nu skicka in en spontanansökan …

Läs mer

Poolparty vecka 29

Succén från förra året är äntligen tillbaka! Välkomna på poolparty hos oss på NOVI Resort mellan 20-23 juli kl 12:00-18:00. …

Läs mer

Mingel på NOVI under Almedalsveckan

Vill ni bjuda era kunder på ett mingel utöver det vanliga? NOVI arrangerar mingel under Almedalsveckan vid vår härliga …

Läs mer