Fyslandslaget – NOVI Resort Visby

Fyslandslaget

I samarbete med fyslandslaget erbjuder vi personlig träning individuellt eller i mindre grupp.

Vi hjälper dig att nå dina mål med hjälp av vår kompetens inom träning, rehabilitering och kostrådgivning. Vi utgår alltid ifrån just dina visioner och förutsättningar. Vi vill längs resans gång lära ut, motivera och inspirera dig på ett glädjefyllt sätt i din träning.

Vår hälsa och träningskunskap baseras på forskning, erfarenhet och passionerat intresse för dig som kund. Vi på Fyslandslaget är fullt övertygade om att träning är nyckeln och vägen fram till en stark kropp och knopp, mentalt och fysiskt.

Vi har en mångsidig  kompetensbredd i teamet att guida dig till dina personliga önskade mål. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån hur du kan gå ner i vikt på ett långsiktigt och hållbart vis. Eller du kanske är mer inriktad på att uppnå ett prestationsinriktat konditionsmål inom cykel, löpning, skidor och motorsport.

Vill du veta mer om oss kan du besöka fyslandslagets hemsida www.fyslandslaget.se

Alternativt kontakta Sofie på

Mail: sofie@fyslandslaget.se

Tel: 073-5070245

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

RW RUNNING CAMP VISBY

Vi är riktigt stolta över att vara värd för Runner’s Worlds träningsweekend den 8-10 maj. Kom hit och vässa formen inför …

Läs mer

Är du vår nya Housekeeping Manager?

Gillar du att ha kul på jobbet? Är du en person som älskar ordning och reda och ha det …

Läs mer

Boka er konferens hos NOVI

NOVI Resort ligger i Visby, platsen med mest soltimmar i landet. Med ett naturreservat i ryggen och utsikt över havets …

Läs mer