Jobba hos oss!

NOVI Resort är ett fyrstjärnigt hotell beläget i ett vackert parkområde precis intill havet endast 1 km norr om Visby ringmur. Hotellet har 125 rum fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter. På anläggningen finns bland annat två restauranger, två barer, ett café, utomhuspool, jacuzzi och gym.
Inför säsongen 2019 behöver vi komplettera vårt team med drivna servitriser och lunchkockar. .
.
Vi söker: 
  • Serveringspersonal – har du ett genuint intresse för mat och dryck, vill ha roligt på jobbet och drivs av viljan att ge bästa möjliga service? Vi söker dig som tidigare jobbat som servitör och vill finna dig som är positiv, flexibel och trivs med att arbeta i högt tempo. Om du söker denna tjänst bör du har några års branscherfarenhet.

 

  • Lunchkock – brinner du för matlagning och har en relevant utbildning eller yrkeserfarenhet inom restaurangbranschen? Vi söker dig med bred matlagningskunskap och passion för både det varma och kalla köket. För oss är det viktigt att du har lätt för att att jobba i team, du bör också vara närvarande, lyhörd och ha drivet att leverera utöver det förväntade. Vår vision är att servera lunch året om.
Vi är intresserade av att träffa ambitiösa människor. Är du en glad, driven och positiv person som bryr sig om dina kollegor och gäster så vill vi gärna höra från dig. Din förmåga att leverera service ska för dig vara naturligt, därför behöver du vara bekväm och trygg i din roll. Främst av allt måste du precis som vi älska att träffa nya människor och ständigt sträva efter att ge gästen det lilla extra.

 

Vill du bli en av oss? Skicka ditt CV och ditt personligt brev till info@noviresort.se, märkt din ansökan med den tjänst du söker. Du behöver vara minst 18 år samt tala svenska och engelska. Vi tillsätter tjänsterna löpande.

 

.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

.
.

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

Miljö & Hållbarhet

sidan uppdateras

Läs mer

Spapaket

I en stressig vardag minskar möjligheten att släppa taget om alla måsten och bara njuta. När ni besöker NOVI …

Läs mer

Specialpris på taxi för Novi Resort gäster

Vi har avtalat ett fast pris med Taxi Gotland för våra gäster till och från NOVI Resort. Priset 150 …

Läs mer