Semestra i sommarstuga – med hotellservice – NOVI Resort Visby

Semestra i sommarstuga – med hotellservice

En av våra målsättningar på NOVI är att erbjuda en semesterupplevelse för alla smaker och önskemål. Oavsett hur du väljer att bo hos oss kommer du såklart ha tillgång till städning, roomservice och möjlighet att nyttja vårt gym, vår pool och våra två restauranger.

Men kanske är ni ute efter något mer enskilt? Är drömmen en egen sommarstuga, men det har ännu inte gått att uppfylla? Hos oss på NOVI kan du bo precis som om du hade just detta! Alla våra sviter, rum och Bungalows är utrustade för självhushåll. Vill du handla och laga din egen mat och umgås inom ert sällskap är det alltså inga problem! Men med fördelen av hotellservice på samma gång.

Vill du ha det bästa från båda världar löser vi även det. Vill du laga maten själv men har ingen lust att släpa matkassarna? Låt oss handa åt er! Roomservice ena kvällen, egen matlagning andra och en middag på Beach Cluben den tredje? Vi ordnar det.

 

Hör av er om ni har några frågor. Vi hjälper er gärna att skräddarsy er vistelse hos oss!

+46 (0) 498 – 21 91 00 | info@noviresort.se

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

15% på bungalows med självhushåll

Längtar du efter ett miljöbyte? Bo hos oss under våren! På vår anläggning finns ett flertal bungalows belägna både …

Läs mer

48h avbokningsvillkor innan midsommar

Dags att säkra sommarsemestern? Hos NOVI Resort kan vi utlova en riktigt härlig sommarupplevelse. Hos oss hittar du boende …

Läs mer

Vi söker personal inför sommaren 2021!

Vi på NOVI Resort söker personal för sommarsäsongen 2021! Är du serviceminded, gillar att jobba i ett högt tempo och …

Läs mer