NOVI Resort i samarbete med Pontus Frithiof! – NOVI Resort Visby

NOVI Resort i samarbete med Pontus Frithiof!

På NOVI är vi stolta över att våra restauranger drivs i samarbete med krögare Pontus Frithiof!

Nya Novi Beach Club by Pontus Frithiof öppnade 2019, och erbjuder under sommarhalvåret en miljö och meny med tydliga influenser från Rivieran. Pontus och hans team jobbar med rätter som för tankarna till den italienska och franska rivieran men med ett tydligt fokus på råvaror som finns naturligt på Gotland. På menyn finns flera signaturrätter där man ersatt en eller flera råvaror med typiska gotländska råvaror. Köket jobbar dessutom med råvaror från grillen och det finns rätter i olika storlekar för att passa flera tidpunkter på dagen.

”Vi inom Pontus Group ser oss själva som matkreatörer som skapar mat utifrån olika platsers förutsättningar och nu ser vi verkligen fram emot att få skapa mat i en havsnära miljö. I menyn vill göra plats för nya klassiker som gästerna ska uppskatta och vilja återkomma till, samtidigt som det alltid ska finnas utrymme för nyfiken och förändring i menyn. Ambitionen är att maten och platsen ska gå hand i hand och generera en enhetlig upplevelse och få folk att längta tillbaka,” säger Pontus Frithiof.

Pontus Frithiof och hans team ansvarar även för NOVI Resorts andra restaurang i huvudbyggnaden samt rooms servicen på hotellet. Pontus Frithiof och Pontus Group driver bland annat sedan tidigare restaurangerna American Express Platinum & Centurion Lounge by Pontus på Arlanda, Pontus in the Air, Pocket by Pontus Arenastaden, Pontus in the Park/Pocket by Pontus i Solna Business Park, Pocket in the House (Göteborg), Tidningshuset by Pontus, Tekniska by Pontus, Vinterträdgården by Pontus, Pocket by Pontus på Lidingö.

Vi är så glada att kunna erbjuda boende och besökare i Visby en förstaklassig matupplevelse, och bli ett självklart val i Visbys restaurangutbud! 

År 2020 planerar vi att öppna restaurangen 1/6 och Beach Cluben till midsommar. 

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

Vi letar personal till våra restauranger!

Älskar du mat och dryck lika mycket som oss? Vill du vara med och arbeta i ett team lett …

Läs mer

Bo hos oss i Juni! 3-rätters middag, frukost och 48h avbokningsvillkor

Är sommarsemestern inte säkrad? Du är såklart inte ensam. Under rådande läge är det inte konstigt att planer kastas …

Läs mer

NOVI Resort under Covid-19.

På NOVI tar vi spridningen av Covid-19 på största allvar och har anpassat och förändrat våra rutiner för att …

Läs mer