Allmän information – NOVI Resort Visby

Allmän information

Reception: Under lågsäsong är receptionen öppen under dagtid, kl. 08.00 – 18.00. Skulle något brådskande uppstå kan du alltid nå oss på telefon 0498-21 91 00. Under högsäsong (15/6-31/8) är receptionen öppen dygnet runt.

In & Utcheckning: Incheckning kl 15.00, utcheckning kl 11.00.

Gym & motion: Vårt gym är beläget på plan 2, här finns bland annat löpband, crosstrainer & fria vikter. Träna så mycket du orkar mellan 07.00-21.00 OBS, åldersgränsen i gymmet är 16 år. Det finns också ett utegym vid stranden nedanför hotellet som är tillgängligt dygnet runt. Intill hotellet hittar ni även härliga promenad och löpvägar.

Under ett antal sommarveckor erbjuder vi även fri gruppträning eller yoga på morgnar. Kontakta receptionen för mer information.

Barnrum: Under perioden 15/6-20/8 har vi ett barnrum med pyssel, spel, böcker och filmer.

Klädvård: Mot avgift kan ni lämna in tvätt, fråga i receptionen om priser.

Parkering: Fri parkering.

Rökning: Hela hotellet är rökfritt. Rökning är tillåten på angiven plats utanför entrén.

Husdjur: Vi har ett antal bungalows där husdjur är tillåtna, kontakta oss för mer information. Hotellet är helt djurfritt och vi tillåter inga husdjur i någon av våra rumskategorier.

Restauranger: På anläggningen finns två restauranger som båda drivs av Pontus Frithiof. Restaurang A NOVI finns inne i hotellet och erbjuder frukost, lunch och middag (roomservice under högsäsong). NOVI Beach Club by Pontus Frithiof är belägen precis vid strandkanten och är öppen under högsäsong.

Internet: Självklart har vi fritt internet på hela hotellet, lösenordet får du när du checkar in.

Städning: Vi städar ditt rum varje dag om ni önskar, diskar gör du dock själv.

Transfer: Vi har ett fast pris för våra gäster till och från NOVI Resort. Priset 150 kr gäller både Visby Flygplats och Gotlandsbåten. Vi hjälper er gärna att boka. Det är knappt 4 km till flygplatsen och 2 km till färjan.

Åldersgräns: Alla i sällskapet måste vara över 18 år, det gäller inte barn i sällskap av vuxen.

Aktiviteter: Hos oss behöver du aldrig gå sysslolös. Vi har ett aktivitetsschema för både barn och vuxna sju dagar i veckan. Veckans aktivitetsschema hittar du på hotellet i bl.a receptionen, i våra hissar och vid poolen. Sommaren 2020 kommer att se lite annorlunda ut beroende på den rådande Corona pandemin och vi har anpassat våra aktiviteter utefter detta.

Pool: Poolen är uppvärmd till ca 27 grader, öppen 1 juni – 30 september. Den är cirka 150 cm djup, all badning sker på egen risk. Badhanddukar finns att låna. Poolen är öppen kl.08.00 – 18.00.

* Till följd av ändrade rutiner pga Covid-19 har vi begränsade möjligheter att ta emot externa gäster till poolen. Vill ni besöka oss för att bada kostar det 500kr per person (gratis för alla under 15) och i priset ingår handduk samt en kredit på 350 kr som kan användas i vår restaurang ANOVI samt i Poolbaren (ej alkohol). Ring gärna till vår reception de dag ni vill besöka poolen för att vara säker på att det finns plats. 

Handikappanpassning:  Hotellrummen är inte fullt handikappanpassade, men vi har ett antal enheter som är mer lämpade för specifika behov. Kontakta oss gärna för mer information.

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT