Allmän information

Reception: Under lågsäsong är receptionen öppen under dagtid. Skulle något brådskande uppstå kan du alltid nå oss på telefon 0498-21 91 00. Under högsäsong (15/6-20/8) är receptionen öppen dygnet runt.

In & Utcheckning: Incheckning kl 15.00, utcheckning kl 11.00.

Gym & motion: Vårt gym är beläget på plan 2, här finns bland annat löpband, crosstrainer & fria vikter. Träna så mycket du orkar mellan 07.00-21.00 OBS, åldersgränsen i gymmet är 16 år. Det finns också ett utegym vid stranden nedanför hotellet som är tillgängligt dygnet runt. Intill hotellet hittar ni även härliga promenad och löpvägar.

Barnrum: Under perioden 15/6-20/8 har vi ett barnrum med pyssel, spel, böcker och filmer.

Klädvård: Mot avgift kan ni lämna in tvätt, fråga i receptionen om priser.

Parkering: Fri parkering.

Rökning: Hela hotellet är rökfritt. Rökning är tillåten på angiven plats utanför entrén.

Husdjur: Vi har ett antal bungalows där husdjur är tillåtna, kontakta oss för mer information. Hotellet är helt djurfritt och vi tillåter inga husdjur i någon av våra rumskategorier.

Restauranger: Vår restaurang har för tillfället vintervila men öppnar igen under våren 2019. Håll utkik!

Internet: Självklart har vi fritt internet på hela hotellet, lösenordet får du när du checkar in.

Städning: Vi städar ditt rum varje dag om ni önskar, diskar gör du dock själv.

Transfer: Vi har ett fast pris för våra gäster till och från NOVI Resort. Priset 150 kr gäller både Visby Flygplats och Gotlandsbåten. Vi hjälper er gärna att boka. Det är knappt 4 km till flygplatsen och 2 km till färjan.

Åldersgräns: Alla i sällskapet måste vara över 18 år, det gäller inte barn i sällskap av vuxen.

Aktiviteter: Morgonträning vecka 28-32 kl 09.00 måndag-lördag. Vi har stora ytor för lek & spel m.m.

Pool: Poolen är uppvärmd till ca 27 grader, öppen 1 maj – 30 september. Den är cirka 150 cm djup, all badning sker på egen risk. Badhanddukar finns att låna.

Handikappanpassning:  Hotellrummen är inte fullt handikappanpassade, men vi har ett antal enheter som är mer lämpade för specifika behov. Kontakta oss gärna för mer information.

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

Som tack för att du bokar ditt boende direkt hos oss får du ett presentkort på 200 kr att spendera i någon av våra restauranger. (Gäller ej alkohol)

BOKA DIREKT