Restaurang OAS

Restaurang OAS har stängt för säsongen och är bara öppen för event.

En trappa ner från receptionen och med fönster från golv till tak ut mot pooldäck är vår restaurang belägen som hjärtat i hotellet. Hit är du välkommen för vår populära frukost, när du vill äta en lunch vid poolen eller när det är dags för middag. Då restaurangen, till skillnad från vår Beach Club, är belägen inne i hotellet har vi öppet en större del av året.

FRUKOST

Frukostbuffé serveras varje dag i restaurangen, vardagar 07.00-10.00 & helger 08.00-10.30. Om du skulle behöva frukost innan kl 07.00 kan vi anordna en frukostpåse. Frukost ingår för alla våra boende gäster, men självklart kan du komma och äta frukost hos oss även om du inte bor på hotellet. Frukost för icke boende kostar 175 kr/person.

LUNCH

Vi har öppet för lunch alla dagar mellan 11.30 – 16.00.

POOLBAR

Under högsäsong kan du som gäst vid poolen beställa något mindre att äta från vår poolmeny. Utöver lunchmenyn erbjuds där enklare mat som snacks, sallader, mackor, pommes och somriga mellanrätter för dig som vill äta vid solstolen och inte i restaurangen.

MIDDAG

OAS är även öppen för middagsgäster! Det perfekta alternativet när vädret är lite för blåsigt eller kallt för att sitta i Beach Cluben. Vi tar emot såväl stora sällskap som drop in gäster.


Observera att öppettider kan variera, är du osäker är du välkommen att kontakta oss!

Större sällskap och intresserad att veta mer? Hör av dig till oss!

Boka här eller ring 0498-21 91 00


BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT