Träna med Patric på NOVI

 

Patric är din personliga hälsocoach och kroppsterapeut med fokus på din inre motivation & dina förutsättningar för inre och yttre välmående.

Patric har över 20 års erfarenhet & mer än 9 års utbildning inom:

Idrottsvetenskap
Idrottspedagogik
Idrottsmedicin
Hälsoprofilsbedömning
Beteendeförändring
Samtalsmetodik
Livscoaching

Patric har bland annat arbetat som:

Idrottslärare
Friskvårdskonsulent
Mentor på KTH
Hälsocoach för elitlag

Samt driver Health Solutions Gotland AB samt Coach4life Sweden sedan 3 år tillbaka.

 

 

Patrics tankar kring träning:

Människokroppen strävar alltid efter balans. Detta är inte bara en biologisk fakta; det är en känsla som du djupt kan relatera till i ditt eget liv om du lär dig känna efter. När Patric talar om kroppens strävan efter balans, talar han om mer än bara den fysiska aspekten. Det handlar om en helhet – en samverkan mellan din kropp, sinne och känslomässiga balans. När du som kund kommer till Patric är det ovan han utgår ifrån och som han tittar på hos dig. Smärta har många orsaker och var du har obalans och brist på kontakt i kroppen, är de två största orsakerna Patric undersöker och som är utgångspunkt för det tränings- och hälsoprogram du får hos honom.

Ett träningsprogram hos Patric börjar där du är och utvecklas i takt med din kropps behov. Du kommer få hjälp att skapa ett träningsprogram som känns bra och som du sedan kan utveckla ihop med Patric, även online, vid behov. Det handlar om att hitta det du mår bra av. För det du mår bra av, gör du mer av.

Patrics filosofi kring hälsa:

Vi lever i en tid där stress, ohälsosam kost och brist på motion blivit en del av mångas vardag. Effekterna av dessa livsstilsval är tydliga. Vi känner oss trötta, utbrända och ofta sjuka. Men kroppen signalerar. Den visar tecken på när den inte mår bra, när den är ur balans. Det kan vara genom trötthet, smärta, obehag eller sjukdom. Det är kroppens sätt att säga: ”Stopp. Något är fel. Vi behöver återställa balansen.” Och här ligger vår makt. Vi har förmågan att lyssna på dessa signaler och agera därefter.

Att återställa och upprätthålla balans i kroppen är en process som kräver medvetenhet, tålamod och handling. Det börjar med att du lär dig att lyssna på din kropp och respekterar dess behov. Vare sig det handlar om näring, vila, motion, eller mental och emotionell omvårdnad. Att skapa en livsstil som främjar din balans är inte alltid lätt, men det är avgörande för din hälsa och ditt välbefinnande. Du behöver komma ihåg att din hälsa inte är en destination, utan en resa. En resa där balans är nyckeln till ett långt och lyckligt liv för dig.

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT