Vi söker servitörer/ servis till Novi

Novi Resort ligger precis vid havet strax norr om Visby ringmur. Vi har 125 enheter, bestående av bungalows, hotellrum och sviter. Naturlig samlingspunkt är aningen kring vår stora pool med vårt härliga pooldäck. Här finner du vår restaurang Oas där vi servar frukost, lunch & poolside meny samt a la carte på kvällen, inne eller ute.
Annars går du ner till stranden där du vackert inramat hittar Novi Beachklubb där du till vågornas skvalp njuter av fisk och skaldjur under sommarens hetaste veckor.

Novi drar i gång säsongen inför påsk och avslutar med julbord i december. Här emellan söker vi personal både för lång och kort tid, huvuddelen inom sommarmånaderna.

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i restaurangen, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov.

Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk måltidsupplevelse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och ge gästen bästa möjliga upplevelse. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.
Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Villkor
Säsongsanställning och tillsättes enligt överenskommelse. Dina arbetstider är både vardag och helg, från 20 tim/veckan – 40 tim/veckan. Lön enligt kollektivavtal (HRF).

Ansökan:
Om du känner att du är rätt person för tjänsten, vänligen maila ditt CV och personligt brev till jocke@noviresort.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till NOVI-teamet!

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT

Vi söker runner till Novi

Novi Resort ligger precis vid havet strax norr om Visby ringmur. Vi har 125 enheter, bestående av bungalows, hotellrum …

Läs mer

Vi söker bartender till Novi

Novi Resort ligger precis vid havet strax norr om Visby ringmur. Vi har 125 enheter, bestående av bungalows, hotellrum …

Läs mer

Information om frukostservering

Vi på NOVI Resort har som högsta prioritet att värna om våra gästers välmående, och att ni alla ska …

Läs mer