Konferens hos NOVI

🌟 Boka din nĂ€sta konferens med spektakulĂ€r havsutsikt pĂ„ NOVI Resort pĂ„ den förtrollande ön Gotland! 🌊

Letar du efter den perfekta platsen för att inspirera kreativitet och produktivitet för ditt nÀsta företagsevenemang? Sök inte lÀngre Àn NOVI Resort, belÀget vid havet pÄ den underbara ön Gotland.

✹ VĂ„ra konferensfaciliteter rymmer upp till 80 personer och erbjuder den perfekta miljön för produktiva möten, workshops och presentationer. Med gott om plats och moderna bekvĂ€mligheter, inklusive snabbt Wi-Fi och audiovisuell utrustning, ser vi till att ditt evenemang löper smidigt frĂ„n början till slut.

🏹 NOVI Resort erbjuder bekvĂ€ma logimöjligheter för upp till 300 personer, vilket gör att ditt team kan bo pĂ„ plats och maximera sin tid tillsammans. VĂ„ra rymliga och stilfulla rum och bungalows dĂ€r du kan njuta av att se solen gĂ„ ner i östersjön ger den perfekta retrĂ€tten efter en dag med idĂ©er och nĂ€tverkande.

đŸœïž Njut av kulinarisk excellens: PĂ„ NOVI Resort förstĂ„r vi vikten av lĂ€ckra och tillfredsstĂ€llande mĂ„ltider för att driva ditt teams framgĂ„ng. VĂ„rt skickliga kulinariska team Ă€r dedikerat till att skapa lĂ€ckerheter skrĂ€ddarsydda efter dina önskemĂ„l, vare sig det Ă€r en hĂ€rlig frukost, en lĂ€cker lunchbuffĂ© eller en elegant middag.

🌮 Upplev Gotlands skönhet: Utöver vĂ„ra konferensfaciliteter erbjuder NOVI Resort en fantastisk naturlig tillvaro för avkoppling och inspiration. Ta en paus frĂ„n möten för att utforska Visbys charmiga grĂ€nder och historiska platser, eller koppla av med en promenad lĂ€ngs den stillsamma strandpromenaden.

📅 Boka ditt evenemang idag: Höj din nĂ€sta konferens med NOVI Resort och skapa oförglömliga minnen pĂ„ en av Sveriges mest förtrollande destinationer. Kontakta vĂ„rt dedikerade eventteam för att diskutera dina behov och börja planera den ultimata företagsretreaten!

📞 För förfrĂ„gningar och reservationer, kontakta oss pĂ„ 0498-21 91 00 eller maila  boka@noviresort.se

Miss inte chansen att göra din nÀsta konferens till en oförglömlig succé pÄ NOVI Resort!