Restauranger på Novi Resort

Välkommen till en kulinarisk resa på vår resort, där matupplevelser är lika minnesvärda som de fantastiska vyerna som följer med dem. Skäm bort dina sinnen till smakerna av våra två utmärkta restauranger: Restaurang OAS och NOVI Beach Club.

 

🍽️ Restaurang OAS:
Belägen en trappa ner från receptionen och med fönster från golv till tak ut mot pooldäck är vår restaurang belägen som hjärtat i hotellet. Alla är välkomna, boendegäster som vanliga besökare.
Restaurang OAS är ditt tillhåll för matglädje hela dagen. Oavsett om du börjar din dag med en läcker frukost, njuter av en avslappnad lunch eller kittlar smaklökarna med en härlig middag, erbjuder OAS den perfekta stämningen för varje tillfälle. Ät inne och njut av den lugnande atmosfären, eller utomhus på vårt pooldäck, där panoramautsikten över poolen och havet skapar en underbar miljö för en måltid.

 

🌴 NOVI Beach Club: Kom till oss för en matupplevelse som ingen annan!
NOVI Beach Club är beläget direkt på stranden vid härliga Norderstrand. Här ger vi oss ut på en gastronomisk resa fylld av fräscha fisk- och skaldjursdelikatesser, perfekt kompletterade av den förtrollande vyn av solen som går ner över Östersjön. Oavsett om du njuter av en romantisk middag för två eller samlas med vänner, lovar NOVI Beach Club en oförglömlig kulinarisk upplevelse tillsammans med naturens skönhet.

 

Kom till oss på Restaurang OAS och NOVI Beach Club för matupplevelser som kittlar smaklökarna och fångar själen. Oavsett om du söker klassiska smaker eller strandnära läckerheter lovar våra restauranger att överträffa dina förväntningar och skapa minnen att vårda. Vi ser fram emot att välkomna dig till en värld av kulinariska upplevelser på vår resort.

 

BOKA DITT BOENDE DIREKT HOS OSS

BOKA DIREKT